Tom te Riele van Tom Omnichannel Management benoemd tot Brabants Besten

Bladel – Gedeputeerde Bert Pauli, Economische Zaken en Internationalisering, installeerde woensdag 6 juli Tom te Riele van Tom Omnichannel Management tot ambassadeur van Brabants Besten. Komend jaar gaat hij samen met 46 andere ambassadeurs ondernemers inspireren om een vernieuwende werkgever te zijn.

Vitale bedrijven en beroepsbevolking

Brabants Besten dragen bij aan een vitale, goed opgeleide en flexibele beroepsbevolking. Ze zorgen dat hun medewerkers met plezier naar hun werk gaan en dat de concurrentiepositie van hun bedrijf wordt versterkt. De Brabants Besten werken aan sociale innovatie en flexicurity. Of ze nemen mensen aan met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit gebeurt onder meer door reshoring, het terughalen van personeel uit lagelonenlanden.

Ondernemers inspireren

In zijn rol als ambassadeur van Brabants Besten gaat Tom te Riele andere ondernemers in het midden- en klein bedrijf inspireren op het gebied van sociale innovatie en het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Tom Omnichannel Management is sociaal ondernemen verankerd in het DNA van de organisatie. Tom te Riele: ‘in dit familiebedrijf hoort iedereen erbij, met of zonder bagage.’

Groeien doe je samen

Tom Omnichannel Management is een pioniersorganisatie. Oprichter-eigenaar Tom te Riele startte op zijn 21e een fietsenzaak in Tilburg. Hij koppelde de fysieke winkel aan online verkoop, verbreedde het assortiment en groeide uit naar een e-commerce bedrijf dat actief is in 27 landen. De grootste uitdaging ligt bij het managen van de groei. Daarbij wil hij zijn werknemers zo veel mogelijk bij betrekken en het succes delen.

Noot voor de redactie: Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met tom@tom-bv.com

Other Posts