T.O.M. bv lanceert nieuwe webshop Internet-Automotive

Bladel – Tom Omnichannel Management bv heeft op maandag 2 oktober een nieuwe webshop gelanceerd. Op Internet-Automotive kunnen consumenten terecht voor een uitgebreid assortiment autoaccessoires. Met de opening van een nieuwe webshop bestaat het e-commerce bedrijf nu uit zes consumenten webshops, één fysieke winkel en een online groothandel.

Uitbreiding van het Internet-label

Internet-Automotive is de vijfde webshop die T.O.M. bv toevoegt aan het Internet-label. Eerder startte zij binnen dit label de webshops Internet-Bikes, Internet-Toys, Internet-Sportclubs en Internet-Sport&Casuals. Consumenten kunnen bij Internet-Automotive terecht voor een uitgebreid assortiment autoaccessoires waarmee ze het interieur en exterieur van de auto aanpassen naar hun eigen persoonlijke voorkeur. De activiteiten van de nieuwe webshop passen daarmee in de lijn van de overige shops.

Groeiend assortiment

Het totale assortiment van T.O.M. bv bestaat nu uit ruim 70.000 unieke artikelen. Met de toevoeging van Internet-Automotive is de verwachting dat dit binnen een jaar uitbreidt naar 100.000 artikelen. Bijzonder hieraan is dat alle artikelen op voorraad liggen in het eigen magazijn. Het logistieke proces wordt hierdoor zo lang mogelijk in eigen hand gehouden. Hiermee garanderen ze een hoge en snelle uitleveringsgraad waardoor de klant zijn bestelling binnen 24 uur in huis heeft. Naast de eigen webshops van T.O.M. bv zijn de producten ook verkrijgbaar bij verschillende nationale en internationale marketplaces.

12,5-jarig jubileum

Dit jaar viert T.O.M. bv haar 12,5 jarig bestaan. CEO Tom te Riele begon het bedrijf in 2005 met een fysieke fietsenwinkel in Tilburg: Giga-Bikes. Later kwamen daar de webshops van het Internet-label bij en kreeg Giga-Bikes naast de stenen winkel ook een eigen webshop. Naast deze consumenten webshops heeft de e-tailer met T.W.M. ook een online groothandel. Inmiddels is T.O.M. bv uitgegroeid van een eenmanszaak tot een sterke internationale speler die actief is in 27 landen.

Other Posts