T.O.M. uit Bladel start webshop in autoaccessoires

Bladel – Het is de zesde webshop van het almaar groeiende Bladelse bedrijf Tom Omnichannel Management (T.O.M.). Autoaccessoires als sneeuwkettingen, verlichting, dakkoffers en trekhaakdoppen verkoopt ondernemer Tom te Riele sinds deze week. 

Peter Scholtes 

,,Autoaccessoires sluiten aan bij de vrije tijdsector waar wij affiniteit mee hebben”, verklaart Te Riele. ,,We waren in 2009 een van de eersten met een webshop in fietsen. Nu willen we de online-markt voor autoaccessoires openbreken.”

T.O.M. duikt in het gat dat is ontstaan na het faillissement van Halfords, zegt Te Riele. ,,Er zijn nog weinig spelers op deze markt. Alleen enkele garagebedrijven met een webshop. Wij gaan dit als professionele partij oppakken.”

Te Riele begon 12,5 jaar geleden met een fysieke fietsenwinkel in Tilburg, Giga-Bikes. Inmiddels heeft zijn bedrijf in Bladel ruim 80 medewerkers, wat een verdubbeling is ten opzichte van twee jaar geleden.

De ondernemer richtte zich al snel op verkopen via internet. De fietsenwinkel kreeg een webshop en later volgden internetwinkels specifiek voor speelgoed, sportclubs en casual kleding. Het bedrijf heeft naast de webshops voor consumenten met Tom Wholesale Management ook een online groothandel.

Lees op ed.nl

Other Posts