I'm Blogging.

Daily ramblings

Nieuwsbericht over Giga-Bikes op Indebuurt.nl

logo indebuurt.nlOp 15 december 2017 publiceerde Indebuurt.nl een artikel over onze fietsenwinkel Giga-Bikes in Tilburg. Lees hieronder het hele bericht.

 

Hoera! De eigenaar van Giga-Bikes is weer onderscheiden

De champagne is ontkurkt bij Giga-Bikes! Eigenaar Tom te Riele is namelijk onderscheiden als ambassadeur van Brabants Besten. Wat dat inhoudt? Nou, Tom is heel goed voor zijn personeel.  

“Bij ons hoort iedereen erbij, met of zonder bagage”, aldus Tom. Dat zijn de mooie woorden van de CEO himself, maar vindt zijn personeel dat ook? Tijd voor een bezoekje aan de fietsenwinkel in de Piusstraat, waar Joost van Eijck, Mark van Bommel en Bas van Beurden werkzaam zijn. Respectievelijk al vier, twaalf en negen jaar.

Giga-bikes op indebuurt.nl

Het team van Giga-Bikes in Tilburg: Joost, Mark en Bas. Foto: indebuurt

Is Tom een leuke baas

Is Tom een leuke baas? Er volgt een volmondig ‘ja’. Manager Joost: “Tom is een sociaal iemand, hij denkt mee met mensen die het lastig hebben in hun thuissituatie.” Eén van de Tilburgse medewerkers komt uit een re-integratie traject, hij kon eigenlijk niet aan werk komen totdat Tom te Riele op zijn pad kwam. “Hij had geen toekomst, en nu heeft hij een vaste baan, twee kinderen én een eigen huis”, vervolgt Joost. “Ook is Tom erg goed voor oudere mensen, voor wie weinig ruimte is in de huidige arbeidsmarkt.”

Hoofdkantoor in Bladel

Naast Giga-Bikes heeft Tom in Bladel een hoofdkantoor waar ruim zeventig mensen werkzaam zijn. Joost: “Daar werken tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.” Vorig jaar was Tom ook al ambassadeur van Brabants Besten. Hij blijft andere ondernemers inspireren om het talent op de juiste plek binnen het bedrijf te zetten.

Lees het bericht op Indebuurt.nl

 

Other Posts