I'm Blogging.

Daily ramblings

Giga-Bikes uit Tilburg is Tweewielerwinkel van het Jaar 2018

Tweewielerwinkel van het jaar 2018

Fietsenwinkel Giga-Bikes uit Tilburg is Tweewielerwinkel van het Jaar 2018! Ze sleepten met een meerderheid van de stemmen de gemeentetitel van Tilburg en provincietitel van Noord-Brabant in de wacht. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad Tweewieler als kwaliteitsstimulans voor de tweewielerbranche.

De verkiezing

De Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing bestaat uit drie onderdelen: een gemeenteverkiezing, provincieverkiezing en landelijke verkiezing. Voor de gemeente- en provincieverkiezing konden klanten gedurende acht weken hun stem uitbrengen op hun favoriete tweewielerwinkel. De winkel met de meeste stemmen en het hoogste beoordelingscijfer binnen zijn gemeente en provincie mag zich daar Tweewielerwinkel van het Jaar noemen. Giga-Bikes liet met ruim 465 stemmen en een gemiddeld beoordelingscijfer van 9,25 de concurrentie ver achter zich. Oprichter/eigenaar Tom te Riele: ‘We zijn erg blij dat we zowel de gemeentewinnaar als de provinciewinnaar zijn. Het is fijn dat onze klanten ons harde werken waarderen. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar stem. ’

Landelijke titel

Als provinciewinnaar maakt Giga-Bikes kans op de landelijke titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Deze winnaar wordt gekozen op basis van een winkelbezoek door een vakjury en mystery shopper, de financiële prestaties van de winkel en een interview met oprichter/eigenaar Tom te Riele. Op 4 maart maakt de organisatie van de verkiezing de winnaar bekend tijdens de vakbeurs Bike MOTION Benelux.

Giga-Bikes Tilburg

Giga-Bikes is onderdeel van Tom Omichannel Management bv (T.O.M. bv). Afgelopen jaar vierden ze hun 12,5 jarig bestaan en is oprichter/eigenaar Tom te Riele herbenoemd tot ambassadeur van Brabants Besten. Giga-Bikes is gevestigd aan de Piusstraat 64 A/B in Tilburg. De winkel heeft een vloeroppervlak van ruim 1000 m2 met plaats voor 700 modellen fietsen. Deze kunnen klanten testen op het terrein achter de winkel en als de fiets bevalt direct meenemen. Ook is er ruimte voor tal van fietsaccessoires en -onderdelen, een professionele werkplaats en een DHL Parcelshop. Sinds 2012 heeft Giga-Bikes naast de fysieke winkel ook een webshop. Hier is het assortiment met ruim 79.000 artikelen nog uitgebreider. Te Riele: ‘Door onze webshop en winkel met elkaar te combineren versterken ze elkaar. Daardoor hebben we het veranderende retaillandschap het hoofd kunnen bieden. Ik ben dan ook enorm trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. De titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 is een kroon op ons werk.’

Other Posts