T.O.M. bv opent haar negende webshop Internet-Bookshop.com

Internet-Bookshop

Een nieuwe online boekenwinkel met alle bekende auteurs en titels voor jong en oud. Internet-Bookshop.com is al weer de negende webshop van Tom Omnichannel Managment bv en is vandaag gelanceerd. De afgelopen maanden heeft de Bladelse e-tailer het assortiment flink uitgebreid. Dat leverde ze niet alleen een nieuwe webshop op, maar ook een de vierde plek in de CrossBorder top 30 en een plek tussen de 150 grootste online verkopers van Nederland.

Voor de boekenwurmen

Sinds vandaag halen boekenwurmen en lettervreters bij Internet-Bookshop.com hun hart op. Door de uitbreiding van het boekensegment werd besloten om het assortiment onder te brengen in een eigen webshop binnen het Internet-label. Het aanbod bestaat onder andere uit literatuur, romans, thrillers, kinderboeken, kookboeken, puzzelboeken en hobbyboeken. Het komende jaar wordt dit assortiment fors uitgebreid met nieuwe titels. De boeken liggen allemaal opgeslagen in de twee eigen distributiecentra die inmiddels een voorraad houden van ruim één miljoen producten. Dankzij deze eigen voorraad is de e-tailer in staat om bestellingen binnen één werkdag te leveren.

Slimme strategie

De onderneming maakte het afgelopen jaar op alle facetten een flinke groei door. Met een gevarieerd longtail-assortiment boort T.O.M. bv verschillende markten aan binnen de vrijetijdssector. Dankzij de samenwerking met nationale en internationale marktplaatsen verkopen ze het assortiment in ruim 27 landen. Met deze strategie bemachtigde e-tailer de vierde plek in de CrossBorder top 30. Dit zijn de snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven die in het buitenland actief zijn. Daarnaast behoren ze volgens vakblad Twinkle tot de 150 grootste online verkopers van Nederland. Met de lancering van Internet-Bookshop.com wil T.O.M. bv de groei verder doorzetten in binnen- en buitenland.

Other Posts