TOM opent tiende webshop: Internet-Babyshop.com

Babyshop

Bladel – Beschuit met muisjes bij TOM; ze openen een nieuwe webshop, ditmaal in babyspullen. Op Internet-Babyshop.com kunnen (aanstaande) ouders en grootouders terecht voor de complete babyuitzet en kraamcadeaus. In totaal telt TOM nu tien webshops.

 

Ouders makkelijker bedienen

Internet-Babyshop.com richt zich op (aanstaande) ouders en grootouders. CEO Tom te Riele: ‘Uit marktonderzoek blijkt dat de onlinemarkt voor babyproducten nog in ontwikkeling is, een goed moment om hierop in te spelen. We willen de klant zo goed mogelijk bedienen en ze volledig ontzorgen. Binnen een paar muisklikken bestellen ze de complete babyuitzet. We hebben alles voor thuis, onderweg, de verzorging en om mee te spelen. Dit assortiment breiden we dagelijks verder uit.’

 

Voorlopig niet te laatste

Het is voorlopig niet de laatste webshop van TOM. ‘Volgend jaar breiden we ons assortiment uit in de segmenten camping, outdoor en kerst. Dan moet je denken aan kampeerspullen, wandelkleding, tuingereedschap en kerstspullen. Dat past bij onze strategie om uit te groeien tot hét online warenhuis voor de vrijetijdssector.’

 

FD Gazelle 2019

Dit jaar is TOM opnieuw hard gegroeid. Ze openden twee nieuwe distributiecentrums, een Franstalige versie van haar webshops en vandaag dus webshop nummer tien. Het levert ze onder andere plek 81 in de Twinkle100 en de FD Gazelle 2019 op. Daarmee behoort het tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Te Riele: ‘Nederland telt bijna 1,8 miljoen bedrijven. Dat we bij de 770 snelst groeiende horen is dus ontzettend knap. Ik ben ongelooflijk trots op wat we dit jaar hebben bereikt. Daar hebben we met het hele team keihard voor gewerkt.’ Of deze prestatie nog een gouden randje krijgt, wordt op 5 november bekend. Dan worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt aan de allersnelste groeiers per regio.

Other Posts