TOM lanceert Spaanstalige variant van zijn webshops

Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel lanceert de Spaanse variant van zijn webshops. Met deze uitbreidingen in een nieuwe taal richt het bedrijf zich nog sterker op de internationale markt. Het bedrijf ziet veel potentie in de Spaanstalige markt, en wil op deze manier klanten die deze taal sprekeneen betere winkelervaring bieden.

Oog voor een nieuwe markt
Vanaf vandaag kunnen Spaanstalige klanten in hun moedertaal bestellen. ‘Het betreden van de Spaanse markt is een bewuste keuze’, aldus CEO Tom te Riele. Er is namelijk uitgebreid onderzoek gedaan naar de online zoekvolumes en marktpotenties. Op basis van de resultaten van het onderzoek is besloten de webshops te vertalen naar het Spaans. Te Riele: ‘Voor Spaanstaligen is het vanaf nu stukken makkelijker om door onze websites te navigeren en bestellingen te plaatsen.’ Het bedrijf had naast de Nederlandse versie al een Engelse, Duitse en Franse variant van alle webshops.

Internationaal groeien
TOM is in 2005 begonnen met een kleine fietsenwinkel in Tilburg, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met veertien webshops in vijf verschillende talen, 10 warehouses en een Giga-Bikes fietsenwinkel van 1.000m2 in Tilburg. Het doel van de Brabantse onderneming is altijd hetzelfde gebleven: de klant de ultieme winkelervaring bieden. Dit doet TOM door een enorm assortiment (inmiddels meer dan 2 miljoen producten) aan te bieden aan klanten in binnen- en buitenland. Het bedrijf blijft daarnaast naar nieuwe manieren kijken om ongeremd te blijven groeien. ‘Houd ons maar goed in de gaten, want naast de uitbreiding in andere talen staat er nog veel meer op de planning’, aldus te Riele.

Other Posts