TOM lanceert Poolstalige variant van zijn webshops

TOM lanceert Poolstalige variant van zijn webshops

Bladel, 19 mei 2021 – Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel lanceert vandaag de Poolse variant van zijn webshops. Door zich op de Poolse markt te richten, zorgt het bedrijf dat ook Poolstalige klanten een fijne winkelervaring hebben. De focus op de internationale markt wordt met de uitbreiding in de Poolse taal nog sterker.

Uitgebreid onderzoek

Vanaf vandaag kunnen Poolstalige klanten in hun moedertaal bestellen bij TOM. ‘We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de online zoekvolumes en het marktpotentieel, deze keuze komt dus niet uit de lucht vallen’, aldus CEO Tom te Riele. Het bedrijf uit Bladel weegt zijn keuzes zorgvuldig af, en maakt het voor Poolstalige klanten nu makkelijker om door de vijftien verschillende websites te navigeren en bestellingen te plaatsen. Te Riele: ‘We willen onze klanten de ultieme winkelervaring bieden, de uitbreiding in de Poolse taal is daar weer een mooie stap in.’ Het bedrijf had naast de Nederlandse versie al een Engelse, Duitse, Spaanse en Franse variant van alle webshops.

Blik op de Poolse markt

Naast de stap richting de Poolse webshops, heeft het bedrijf zich ook aangesloten bij twee Pools-georiënteerde marktplaatsen. Waar ze hun producten in de vrijetijdssector al verkochten via Amazon in onder andere Nederland, Frankrijk en Duitsland, zijn de producten van TOM nu ook via Amazon Polen te koop. Daarnaast heeft TOM zich aangesloten bij Allegro, een Poolse online marktplaats die maandelijks zo’n 200 miljoen bezoekers trekt. Dat laatste gegeven zorgt ervoor dat Allegro een van de tien best bezochte online marktplaatsen ter wereld is.

Inspelen op wensen van de klant

Gestart als kleine fietsenwinkel in Tilburg in 2005, is TOM inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met vijftien webshops, beschikbaar in zes verschillende talen. Het doel om iedere klant de ultieme winkelervaring te bieden heeft zeker bijgedragen aan de groei van het bedrijf. TOM onderzoekt voortdurend de behoeften van de klant, wat geregeld leidt tot uitbreiding van het assortiment of, zoals nu, tot de betreding van de veelbelovende Poolstalige markt. ‘Door in te spelen op de wensen van internationale klanten zorgen we ervoor dat we blijven groeien, zodat we nóg meer mensen zo snel mogelijk van hun favoriete producten kunnen voorzien’, aldus te Riele.

Other Posts